Onze diensten
Diensten van Fixmasters

Fixmasters heeft ervaring in de zorgsector, scholengemeenschappen, kantoren en in de particuliere sectors. Mede hierdoor kan er worden bijgestaan in ontwerp, advies en materiaalgebruik. De opdrachten die Fixmasters krijgt zijn gevarieerd en worden uitgevoerd voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Diensten

servicebox

Onderhoud

De kracht van Fixmasters is servicegericht en kostenbesparend werken in onderhoud, reparaties en kleine verbouwingen om de gebouwen of panden met de tijd mee te laten gaan.

servicebox

Kantooronderhoud en reparaties

Wij hebben een nauwe samenwerking met de meeste van onze zakelijke relaties. Fixmasters stelt zich toegankelijk voor alle vraagstukken op technische grond. Wij lossen de meest technische problemen zelf op of schakelen voor een soepele oplossing de juiste partij in.

servicebox

Technisch beheer

Wij hebben ervaring in onderhoud aan gebouwen, periodieke conciërgerondes en technische controles. Fixmasters biedt maatwerk in periodieke controles en technische ondersteuning aan vastgoedeigenaren.

servicebox

Verbouwing

Een verbouwing of het aanpassen van uw pand kan de waarde van uw vastgoed vergroten. Het kan ook het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren. Fixmasters biedt u tijdens uw verbouwing gemak en transparantie aan d.m.v. overzichtelijke calculaties, concrete projectplanning en uitmuntende communicatie.

servicebox

Renovatie

De focus van Fixmasters is onderhoud aan huizen en de renovatie ervan. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, restauratie en verbouwen.

Verbouwen en renoveren lijken veel op elkaar maar het grootste verschil is dat bij een renovatie oude elementen van een woning vernieuwd dienen te worden. Wij staan klaar om u technische begeleiding aan te bieden zodat u de valkuilen kunt vermijden en kosten kunt besparen op uw gehele of gedeeltelijke renovatie.

servicebox

Nieuwbouw

U wilt uw eigen ideeën omzetten in de realisatie van uw bouwproject maar u wilt meer weten te komen over de technische haalbaarheid en de kostenefficiëntie wat uiteraard uw goed recht is. Fixmasters heeft ervaring met verschillende bouwstijlen en bouwdisciplines en beschikt over een uitgebreide kennis van bouwmaterialen. Wij bieden u een transparante begeleiding vanaf het ontwerp tot aan de oplevering.

Offerte

Stel nu uw vraag

Bent u benieuwd naar wat Fixmasters voor u kan betekenen?